onsdag 12. august 2009

Sesongen 09/10

Da var sommerferien over og vi er på god gang med oppkjøringen til neste sesong. Som vanlig er sauene på Lye klar for en ny sesong med masse godt spill. Målet for denne sesongen er som alltid å gjøre det best mulig men også utvikle oss på den måten vi vil spille på. Laget som en gang i tiden var et prakt eksempel på hvordan hawaii innbandy skulle spilles har de siste årene utviklet seg til å bli et lag som spiller tøft, sterkt og kjapt. Nå er det fokuset på godt spill som skal jobbes med da vi har det meste andre i boks.


Laget er som nevnt på lye sin hjemmeside litt redusert da vi mister både Silje Kathrine og Therese som begge er ute i "permisjon". Men vi klager ikke, to nye supportere er ikke å forakte! vi mister også en av våres mest notoriske målscorere med Trine Selvikvåg som reiser til Trondheim får å studere. Men utenom det har vi en hel gjeng som står i kø for å spille mest mulig. De siste treningene har vi også hatt 2 nye spennende spillere på trening.


Sesongen sparkes i gang allerede til helga da hele to Lye lag stiller i Exel outdoor challenge. Siste helgen i August drar herre og damelaget en tur til sverige for å spille turnering. Det skal nok bli interresant og spille noen harde kamper mot noen gode lag.


Heia LYE!

0 kommentarer: