mandag 23. mars 2009

gull, sølv, eliteserien og dårlige oppdateringer

ja, eg vett det, det har blitt dårlig me oppdateringer, mye har å gjør me at eg e litt buissi for tiå... så eg håpe folk godtar unnskyldnigen og leve me at et menneske bare kan få gjort ein liten del av det som e tiltenkt!


men uansett, Lye Damene e både sølv og gull vinnere i år... HURRA! det bevise ein gang for alle at me har ein fantastiske gjeng som ette et tap eller to fremdeles har det samma goe humøret og pågangsviljen som me alltid har hatt. i det siste har det blitt fokusert en del på teknikk noe som har vært ønskelig fra mangee av spillerene sin side.


nå som det er klart at vi skal spille i eliteserien neste år (dersom ikke forbundet sier noe annet) har vi en del andre ting vi også må fokusere på. siden dette e litt min personlige meining så vell som "hjemme siden" t det kjekkaste laget i serien, så har me ein del å jobbe med for å ikke tape alt som er å tape.. en del taktikk må nok innarbeides fremover, såvell som styrke, og fart. nå skal det sies at vi er et meget bra lag, og at lagene i serien ikke bør undervurdere oss, vi har jo noen spillere med ekstreme avsluttningsferdigerheter (red.anm Kristin Ødegård ++++ mange flere)...men alle vet at vi bare kan bli bedre!!


vi tar selvfølgelig utfordringen på strak hånd og gleder oss utroli mye til å få spilt i den øverste divisjonen i kongeriket Noreg-

1 kommentarer:

kristin sa...

stemme for en liten oppdatering :D