mandag 8. desember 2008

I helgen braker det løst igjen

SHEEPS VISER MUSKLER!

i helgen er det klart igjen for innebandykamper, i disse VM tider der vi (eller hvertfall jeg) låner tven til mamma og pappa for å få lov til å se VM på eurosport 2 blir jeg bare mer og mer motivert for en lang og god sesong. noen av kampene er helt vanvittige, å ein gang i tiden er det lov å håpe på å komme opp på samme nivå som disse gutta.


det var en liten digresjon, for det som virkelig teller er kampene i helgen, det begynner jo å nærme seg jul og det beste hadde vert å ringt inn julen med full pott for begge lag. Nå er det og blir en ganske så tøff kamp der Lye II spiller mot Sola, det er ingen tvil om at selv om Lye I var "heldige" å knuste sola, er det ikke gitt at det blir seier i disse kampene. Sola er et godt spillende lag med mange gode kvaliteter som gir oss en god kamp som regel. så denne kampen blir nok tøff. Selv om det tidligere er vist at lye II er meget meget solide og har noen av de beste backene på vestlandet. denne kampen går i åsenhallen så møt opp og vis at dere støtter oss.


på samme dag møter Lye I Sunde som også har det med å gjøre det vanskelig for lag, de slipper inn en del mål, men de skal så abselutt ha for at de aldri gir opp. de har også uten tvil en meget dyktig keeper som under sist kamp mot Lye hadde over 80% redninger.. dette er meget bra. denne kampen er en god prøvelse for nyervervet teknikk og spill. Denne kampen blir spilt i Lyehallen og vi håper som alltid at flere enn vaskekånene og merethe med friends kommer å ser på oss.


ori eske bahna..;)






0 kommentarer: